1. Játék időtartama: 2017. december 11 – 2018. március 25.

2. Kapcsolattartó: a játék során a kapcsolattartó – a teljes Kinder+SPORT programhoz hasonlóan – a testnevelő tanár, vagy tanító, aki a sorversenyekre való felkészítéssel is foglalkozik, valamint a pontgyűjtő játék lebonyolítását, abban a 2-3-4. osztályos tanulók részvételét és a pontok beváltását koordinálja.

3. Miért jó a pontgyűjtés? Az összegyűjtött pontokat hasznos sportszerekre lehet beváltani, amelyek segítik az iskolák felszereltségének javítását.

4. Hogyan lehet pontokat gyűjteni? A Kinder+SPORT program szervezői rendszeresen újabb és újabb feladatokat juttatnak el a programban résztvevő iskoláknak e-mailben. Alapvetően a Kinder+SPORT edzések dokumentálása a feladat, fényképek, beszámolók formájában, de emellett egyéb játékos feladatok is lesznek az év során. Ezek lehetnek tesztek, kvízek, de akár rajzokért vagy extra programok megszervezéséért is lehet pontokat kapni.

5. Mire lehet beváltani a pontokat? Az összegyűjtött pontokat értékes sportszerekre lehet beváltani, ezek listáját hamarosan feltöltjük.

6. Hol vannak nyilvántartva a pontok? A pontok állását a „Pontgyűjtés” menüpontban lehet követni.

7. Hogyan kapjuk meg a kiválasztott ajándékokat? A pontbeváltás után kerül sor ajándékok kiszállítására, az adott tanév végéig.

8. Melyik feladatért mennyi pont jár? A feladatok pontértékéről, és az elérhető maximális pontszámról (ha van ilyen), minden esetben az aktuális játék kihirdetésekor kapnak tájékoztatást az iskolák.